Brantana Biler

Direkte Telefon: +45 23 63 77 74   
Adresse: Mesterbuen 4 - 3230 Græsted

Dæk og Fælge

Vinterdæk er noget, vi alle ved, der skal til om vinteren. Men vinterdæk er ikke bare vinterdæk – det handler i høj grad også om sikkerhed for dig og din familie!

LIGE NU!

Vinterdæk tilbud – vinterdæk monteret på nye stål -og alufælge, klar til at sætte på din bil!

Særligt om vinteren er der både meget sikkerhed og god økonomi at hente ved at købe ordentlige dæk, der har et godt vejgreb og holder i lang tid. Det er ikke mange penge, der skiller de gode kvalitetsdæk med højt gummiindhold fra de billigere nylondæk, men det bliver hurtigt dyrt meget, hvis bilen ikke kan nå at standse i det kolde vejr om vinteren. Når det er koldt, bliver nylondækkene lynhurtigt stive og glider på isen i stedet for at bremse bilen med en meget længere bremselængde som resultat. Dæk med højt gummiindhold sikrer dig derimod en kortere bremseafstand og et bedre vejgreb, uanset om du kører i regn, sne eller på is.

Hvis du skal på bilferie i løbet at vinteren, skal du også huske, at der er særlige krav til vinterdækkene ved kørsel i både Tyskland, Sverige og Norge. Her må du kun køre, hvis du har vinterdæk på bilen, der er godkendte til vinterbrug i Tyskland, Sverige og Norge. Vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige dæk, så du er sikker på at køre på godkendte dæk på vinterferien.